Venevuokraus

Karibia

Edustamme Karibialla useita vuokraveneitä välittäviä yhtiöitä, joilla on tukikohtia muun muassa Martiniquen (Le Marin) että Guadeloupen (Pointe-à-Pitre) satamissa. Veneen voit vuokrata vapaavalintaiseksi ajaksi ja voit palauttaa veneen joko lähtösatamaan tai purjehtia esim. Martiniquelta Guadeloupelle, jolloin peritään pieni lisämaksu.

Matkapurjehdus on helppo toteuttaa, sillä esim. Air France myy menopaluulipun ilman lisämaksua siten, että voit lentää esim. HKI-Martinique ja palata Guadeloupe-HKI. Lennot maksavat yleensä noin 1000 € (menopaluu). British Virgin Islands ja St. Martinin purjehdusalueilta voimme myös tarjota kattavan valikoiman yksirunkoisia ja kaksirunkoisia veneitä.

Yhteistyökumppanimme on Dream Yacht Charter, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

ritish Virgin Islands ja St. Martinin purjehdusalueilta voimme myös tarjota kattavan valikoiman yksirunkoisia ja kaksirunkoisia veneitä. Yhteistyökumppanimme on Dream Yacht Charter, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

Jos haluat kipparoidun purjehduksen, valittavanasi on kaksi vaihtoehtoista konseptia. Voit palkata vuokraveneeseen kipparin tai vuokrata veneen, jossa on sekä kippari että kokki mukana. Sivultamme löytyvistä hinnastoista näet veneiden vuokrahinnan sekä kipparin viikkokustannuksen. Luxus-vaihtoehdoista olemme tehneet oman alasivun, josta löydät tarkemmat tiedot kipparoiduista purjehduksista palveluineen. Valitsit mitä tahansa, sinun kannattaa kysyä palveluamme, sillä autamme mielellämme sinua suunnittelemaan elämäsi loma.

Karibialla voit nauttia sekä rantaelämästä että aktiviteeteista. Golffarit löytävät mukavia kohteita mm. St. Lucian, Martiniquen ja Guadeloupen saarilta.

Karibia kuvaaja: Timo SalminenKaribia kuvaaja: Timo SalminenKaribia kuvaaja: Timo Salminen

Karibialla voit nauttia maukkaasta kalasta tai vaikka marjoilla tai hedelmillä maustetuista rommijuomista. Delfiinit uivat mielellään veneen keulaverkon alla, jolloin niiden tarkkailu katamaraanissa on oikein mukavaa. Meressä voi havaita purjehduksen aikana myös mm. kilpikonnia ja vuodenajasta riippuen jopa valaita.

Snorklaus Karibialla on luonnollisesti upeaa. Kaloja näkyy kaikissa sateenkaarenväreissä ja korallit ovat upeita. Guadeloupen saarella löytyy mm. Costeaun kuuluisa sukellusalue, joka on suojeltu.

Kun valitset ryhmälle sopivaa venettä, voit ehkä kokeilla katamaraania ensimmäisen kerran tai valita yksirunkoisen purjeveneen. Karibialla pidetään mukavuudesta ja siksi katamaraanit ovat hyvin yleisiä. Koska satamaan meno tarkoittaa yleensä ankkurointia, on tärkeää, että vene on mukava myös ankkurissa ja veneessä on isot vesisäiliöt, vesikone ja riittävästi sähköä. Katamaraani keinuu myös ankkurissa hyvin rauhallisesti ja siksi asuminen katamaraanissa on mukavaa.

Corail Carabeis tarjoaa vuokralle myös omistajaversioita sekä Lagoon 400 että Lagoon 440 malleista. Jos olet lähdössä purjehdukselle korkeintaan 6 hengen porukalla, suosittelemme ehdottomasti näitä veneitä. Saat kokea upean tilan ja matkanjärjestäjänä saat puolet veneestä mukavuuksineen vain omaan käyttöösi!

Kroatiassa on useita charter -vaihtoehtoja

Kroatia on saavuttanut myös suomalaisten asiakkaiden keskuudessa suuren suosion. Olemme laajentaneet tarjontaa Kroatiassa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme useamman satama -vaihtoehdon sekä laajemman venevalikoiman.

Katso tästä syitä, miksi mennä Kroatiaan purjehtimaan.

Kaikki vuokraamot tarjoavat yksirunkoisia ja monirunkoisia purjeveneitä sekä moottoriveneitä vuokrattavaksi. Voit vuokrata veneen joko ilman kipparia tai paikallisen kipparin kanssa. Joissakin suuremmissa veneissä kippari sisältyy hintaan.

Nava Charter on yhteistyökumppanimme, joka toimii Splitin satamasta käsin. Heillä on erittäin laaja vuokravenevalikoima käsittäen Lagoon -mallit 380 – 620. Veneissä on korkea varustelutaso (mm. kaikissa veneissä on plotteri ja kumivene ilman lisähintaa) ja veneet ovat hyvin hoidettuja ja uusia. Nava Charter toimii Kroatiassa Lagoonin jälleenmyyjänä, joten he osaavat huoltaa veneet hyvin. Nava Charterin palvelu on erinomaista. Purjehtimaan pääset helposti lentämällä suoralla lennolla Splitiin ja lyhyt taksimatka kentältä vie sinut nopeasti veneelle.